EUROMILLIONS-CUMPĂRĂ BILETE ONLINE


Sunt putini cei care stiu ca isi pot incerca norocul la loteria europeana EuroMillions dar nu direct, fiindca loteriile nationale a celor 9 tari(Austria, Belgia, Elvetia, Franta, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia si Spania) nu permit sa joace direct decat rezidentilor lor, restul pot juca doar prin intermediul unor operatori afiliati (click pe bannerele de mai jos). Loteria Europeana pune la bataie zeci de milioane de euro si care contrar zvonurilor, nu tine cont de tara de rezidenta. Din ce cunosc de pe forumuri cel mai mare castig la EuroMillions al unui jucator roman a fost al unui conational din Radauti, 182.000 euro. LA MAI MARE ! Se extrag 5 numere de la 1 la 50 si inca doua numere (jokeri) de la 1 la 12. Sunt 13 categorii de castiguri, se castiga si cu 2 numere. Extragerile au loc de două ori pe săptămână, marțea și vinerea.Alegeti-va loteria la care vreti sa jucati cu un singur click pe bannerele de mai jos: primul vă duce direct să cumpărați bilete la EUROMILLIONS, al doilea vă duce la lista tuturor loteriilor internaționale unde puteți cumpăra bilete online. Bineinteles, dupa ce intrati va faceti cont acolo,platile cu cardul  sunt perfect securizate.După ce ați cumpărat bilete veți primi în contul de jucător pe care tocmai l-ați creat copia biletelor jucate în meniul „Activitățile mele” ( dați click dreapta sus în contul vostru). VĂ RECOMAND la înființarea contului să bifați ambele opțiuni : cea că sunteți de acord cu condițiile, dar și cea prin care să primiți oferte promoționale. Nu exagerează cu emailurile și e bine să vă aducă aminte când sunt extragerile, după cum nici discounturile personalizate nu-s de neglijat.


Puteți cumpăra bilete și la multe alte loterii internaționale, cele două americane au deseori premii fabuloase.CLICK pe banner pentru detalii.

Am observat că unora li se pare dificil în a efectua plata,deși e simplu fiind perfect securizată. După ce ți-ai ales LOTERIA și numerele preferate dai plată, apoi ți se deschide o fereastră în care apeși pe „Adăugați o metodă de plată „, te duce intr-o fereastră în care îți apare să selectezi țara în prima etapă,iar în a doua etapă să bifezi Visa ,așa cum se vede in cele două poze de mai jos. Mastercard are o politică ciudată, blochează plățile către site-urile de jocuri de noroc, mă rog,pe care le identifică după nume. De exemplu, pe casapariurilor.ro a mers să plătesc cu Mastercard,au fost deștepți și nu și-au pus la nume bet sau în cazul nostru lotter. În concluzie, folosiți card Visa.  După ce ai făcut chestiile astea simple poți efectua plata in siguranță.